UPDATE: 'Union SG en trainer Blessin akkoord, presentatie volgt snel'

UPDATE: 'Union SG en trainer Blessin akkoord, presentatie volgt snel'

01-07-2023 19:50 Laatste update: 03-07-2023 07:20
5

Union SG en hoofdtrainer Alexander Blessin zijn zeer dicht bij een overeenkomst. Union ziet Blessin als de opvolger voor de vertrokken Karel Geraerts. De beide partijen zijn nu zo dicht bij een akkoord dat het slechts een kwestie is van een handtekening zetten, weet Het Nieuwsblad.

Beide partijen lijken het eens te zijn en het is dan slechts een kwestie van tijd voordat Blessin officieel gepresenteerd wordt door Union. Het was al even bekend dat Blessin hoog op het lijstje van Union stond, naast Blessin was er ook interesse in Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge.

Blessin stond vorig seizoen als hoofdtrainer aan het roer bij het Italiaanse Genoa. Genoa had besloten om niet verder te willen gaan met Blessin en daardoor zat de hoofdtrainer zonder club. Blessin stond eerder in de belangstelling van Standard, maar die club koos ervoor om met Carl Hoefkens in zee te gaan.

UPDATE: Inmiddels is er een akkoord bereikt tussen Blessin en Union SG. Bij geen grote verrassingen wordt de trainer binnenkort gepresenteerd na het bekrachtingen van de deal. Dat meldt Het Nieuwsblad.