Op z'n 32e kan Dejaegere nog prachtig avontuur aangaan: 'MLS-club in gesprek'

Op z'n 32e kan Dejaegere nog prachtig avontuur aangaan: 'MLS-club in gesprek'

28-06-2023 12:35
12

Brecht Dejaegere heeft nog steeds geen nieuwe werkgever. Onze landgenoot loopt uit zijn contract bij Toulouse FC en heeft al laten weten andere oorden op te zoeken. Mogelijk ligt zijn toekomst wel over de Atlantische Oceaan.

Volgens Foot Mercato hebben verschillende clubs uit de Major League Soccer immers interesse getoond in Dejaegere. Met één van die gegadigden zouden momenteel zelfs al onderhandelingen aan de gang zijn. Hoe de hoofdrolspeler zelf naar een Amerikaans avontuur kijkt, is niet duidelijk. Op z'n 32e is Dejaegere stilaan in de herfst van zijn carrière gekomen.

Versleten is hij echter nog lang niet. De voorbije jaren was Dejaegere een vaste waarde op het middenveld van Toulouse, waarmee hij eerst promotie afdwong en afgelopen seizoen zelfs de Coupe de France veroverde. Nadat het nieuws bekend raakte dat hun wegen zullen scheiden, toonden ook Le Havre, RSC Anderlecht en Standard Luik zich kandidaat om Dejaegere over te nemen. De laatste weken is het echter stil geworden rond zowel de Brusselaars als de Luikenaars.