'West Ham zegt nee tegen 120 miljoen van Arsenal en komt met tegenvoorstel'

'West Ham zegt nee tegen 120 miljoen van Arsenal en komt met tegenvoorstel'

28-06-2023 11:10
13

West Ham United heeft het laatste bod van Arsenal op Declan Rice afgewezen. De club waar Leandro Trossard speelt heeft naar verluidt ruim 120 miljoen euro geboden, maar de huidige werkgever van Rice is niet tevreden over de betalingstermijnen waarbinnen Arsenal het bedrag wil overmaken. 

De toekomst van Rice is al weken onderwerp van gesprek. Zowel Manchester City als Arsenal heeft de middenvelder op de korrel. Laatstgenoemde heeft volgens The Guardian een bod van in totaal 121,8 miljoen euro afgewezen zien worden door West Ham. 

Dat zou te maken hebben met de betaalstructuur. West Ham verlangt namelijk kortere betalingstermijnen, een eis waaraan Arsenal vooralsnog dus niet heeft voldaan. Volgens The Guardian gaan de onderhandeling tussen Arsenal en West Ham wel gewoon gestaag door en wordt er verwacht dat City donderdag een nieuw bod doet. 

Zodoende is de heuse biedingsstrijd om de handtekening van Rice nog niet ten einde. De 24-jarige Engelsman lijkt de voorkeur te geven aan Arsenal. Hij zou graag in Londen willen blijven wonen. Mocht de transfer naar Arsenal uiteindelijk doorgang vinden, dan is de kans groot dat hij een ploeggenoot wordt van Jurriën Timber. De Ajax-verdediger is hard op weg naar het Emirates Stadium.