Fabio Silva (ex-Anderlecht) blikt vooruit: “Er zit maar één ding op: winnen”

Fabio Silva (ex-Anderlecht) blikt vooruit: “Er zit maar één ding op: winnen”

27-06-2023 11:01
1

Portugal heeft dinsdag geen andere keuze dan de Belgische beloften te verslaan. Dan moet Fabio Silva en co hopen dat Georgië iets kan rapen tegen Nederland. Spannend is het alleszins. De voormalige spits van RSC Anderlecht was aanwezig op de persconferentie. 

"Er zit maar één ding op en dat is alles geven om te winnen en, als we als winnaar uit de bus komen, met opgeheven hoofd naar huis gaan", vatte hij het samen op de persconferentie. "We hebben moeilijke tijden doorgemaakt sinds het begin van dit toernooi. Maar we weten hoe we hier zijn gekomen", aldus Silva, geciteerd door RTL

Hij gelooft dat tegenstanders in theorie bang moeten zijn voor Portugal. Hij gelooft dat Portugal ook zelf dit gevoel terug moet vinden. “We weten wat we goed en minder goed hebben gedaan. We moeten minder kansen weggeven tegen België”, vervolgt Fabio Silva. 

Ook bondscoach Rui Jorge nam het woord tijdens de persconferentie. "Tegen Georgië waren we dichter bij ons gebruikelijk spel”, stelt de coach. "Maar toen heeft Nederland ons laten doormaken wat we onze tegenstanders meestal willen laten doormaken, en dat mag niet nog een keer gebeuren”, waarschuwt de bondscoach.