Eupen zeer tevreden met transfer Möhwald: “Doorgewinterde Bundesliga-speler”

Eupen zeer tevreden met transfer Möhwald: “Doorgewinterde Bundesliga-speler”

26-06-2023 11:46

KAS Eupen heeft de transfer van centrale middenvelder Kevin Möhwald bevestigd. De club is in zijn nopjes met de 29-jarige middenvelder die de nodige ervaring heeft op het allerhoogste Duitse niveau. Christoph Henkel, de algemeen directeur van Eupen, reageert op de nieuwste aanwinst.

Henkel is zeer te spreken over de ervaring van Möhwald. “We zijn erg blij om een ​​doorgewinterde Bundesliga-speler te verwelkomen als onze eerste nieuwkomer. Kevin Möhwald heeft de ervaring van 155 wedstrijden in de 1e en 2e Bundesliga. Dit zijn de beste voorwaarden om onze jonge spelers te ondersteunen en hun ontwikkeling te bevorderen vanuit zijn positie op het centrale middenveld”, deelt Henkel via de officiële kanalen van Eupen.

Tijdens de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer Florian Kohfeldt uitte Eupen eerder de doelstelling voor het aankomend seizoen. Dat doet Henkel nu nogmaals via de presentatie van Möhwald. “We hopen op een belangrijke impuls van Kevin Möhwald om de kwaliteit van ons spel te verbeteren en ons te leiden naar ons doel van het seizoen, Play-off 2”, besluit Henkel.

Nieuwste aanwinst Möhwald is geen onbekende van de nieuwe hoofdtrainer Florian Kohfeldt. Van 2018 tot 2021 speelde Möhwald maar liefst 52 Bundesliga-wedstrijden onder leiding van Kohfeldt. Dit gebeurde in het tenue van Werder Bremen.