Vreven als T1 bij KV Oostende: “Publiek meetrekken in ons enthousiasme”

Vreven als T1 bij KV Oostende: “Publiek meetrekken in ons enthousiasme”

20-06-2023 21:57
5

Stijn Vreven reageert zeer content op zijn aanstelling als hoofdtrainer bij KV Oostende. Vreven heeft bij Oostende een contract voor onbepaalde duur getekend en gaat vanaf woensdag de trainingen leiden. Vreven verlaat Belisia Bilzen en gaat met Oostende in de Challenger Pro League aan de slag.

Belisia Bilzen gaf Vreven de ruimte om zijn overstap naar Oostende te kunnen maken en daar is Vreven dan ook zeer dankbaar voor. “Eerst en vooral ben ik Belisia Bilzen dankbaar dat ze mij laten vertrekken naar Oostende. Voor mij was het namelijk een kans die ik niet wou laten schieten. Niet enkel omdat KVO twee reeksen hoger speelt dan Bilzen maar vooral omwille van het feit dat ik goede gesprekken had met sportief manager Nils Vanneste en we op dezelfde golflengte zitten”, deelt Vreven via de officiële kanalen van Oostende.

Vreven stond zelf bekend als een fanatieke voetballer en dat wil hij ook overdragen naar Oostende. “Ik herinner me zowel als speler en als trainer dat het nooit makkelijke wedstrijden waren op Oostende. Dát gevoel wil ik er in eerste instantie weer inkrijgen, dat de tegenstanders hier niet graag komen spelen en dat we de fans vanaf de eerste minuut meetrekken in ons enthousiasme. Als je op het veld toont dat je ervoor gaat, straalt dat altijd af op het publiek”, vertelt Vreven.