OFFICIEEL: KV Mechelen kondigt de komst van Lauberbach aan

OFFICIEEL: KV Mechelen kondigt de komst van Lauberbach aan

16-06-2023 07:02 Laatste update: 19-06-2023 16:32
3

KV Mechelen is erg dicht bij het aantrekken van Duitse spits Lior Lauberbach. De 25-jarige linkspoot bereikte al een akkoord met Mechelen waar hij een contract kan tekenen voor drie seizoenen. Lauberbach komt transfervrij over van Eintracht Braunschweig.

De transfer van Lauberbach naar Mechelen is zo goed als zeker, meldt De Gazet Van Antwerpen. Aankomend weekend wordt Lauberbach in Belgie verwacht om zijn medische testen te doen. Lauberbach wist het afgelopen seizoen vijf keer te scoren in 34 wedstrijden namens Eintracht Braunschweig in de tweede Duitse klasse. Ook leverde de spits drie assists af.

Update: Het is nog maar een kwestie van tijd vooraleer Lion Lauerbach officieel wordt voorgesteld bij KV Mechelen. De Duitse spits kwam zondagavond alvast al aan in Zaventem. Enkel de medische tests kunnen nog roet in het eten gooien. Slaagt hij daarvoor, staat er driejarig contract bij Malinwa op hem te wachten.

Update: Inmiddels heeft KV Mechelen de komst van de Duitse spits Lauberbach ook bevestigd. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. “Ik kijk er naar uit om een andere voetbalcultuur en een andere manier van spelen te ontdekken", gaf Lauberbach aan. "Ik heb veel gesproken met de mensen in Mechelen en ik voelde enorm veel vertrouwen. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen, ik kijk er naar uit."