Vandevoordt (Genk): “Interessant seizoen, kijk uit naar Europees voetbal”

Vandevoordt (Genk): “Interessant seizoen, kijk uit naar Europees voetbal”

15-06-2023 10:44
3

Maarten Vandevoordt, de doelman van KRC Genk, blikt vooruit op het aankomende seizoen Jupiler Pro League. De doelman is al overgenomen door RB Leipzig, maar de ploeg leent Vandevoordt nog een seizoen uit aan Genk.

Vandevoordt wordt gevraagd wat de doelman er zelf van vindt dat hij ook komend seizoen bij Genk onder de lat staat in plaats van in de Bundesliga bij Leipzig. Vandevoordt geeft aan dat hij blij is met de duidelijkheid zodat hij zich kan focussen op Genk. “Het belooft een interessant seizoen te worden met Europees voetbal erbij. Misschien zelfs Champions League, daar kijk ik wel naar uit”, deelt Vandevoordt aan Het Belang van Limburg.

Vandevoordt is niet ongeduldig, maar heeft mooie vooruitzichten naar zijn aankomende avontuur in de Bundesliga. Ik kijk er natuurlijk wel naar uit om de overstap te maken naar de Bundesliga, maar het is zeker niet zo dat ik mijn dagen bij Genk aan het aftellen ben. Zeker niet na al het moois dat we vorig seizoen hebben getoond”, besluit Vandevoordt.

De doelman is nu in Israël om zich met de Jonge Duivels voor te bereiden op het EK in Roemenië en Georgië.