Proto ziet Antwerp de titel toch niet pakken: Zij verdienen het

Proto ziet Antwerp de titel toch niet pakken: "Zij verdienen het"

02-06-2023 16:16
11

Komende zondag staat een bijzonder spannende ontknoping van de competitie op het programma en zullen we te weten komen wie de kampioen wordt van ons land. Nog drie ploegen maken kans, maar Silvio Proto denkt te weten wie het zal worden.

Royal Antwerp FC kon zich afgelopen zondag al tot kampioen kronen, maar kon de klus niet klaren tegen Union SG. The Great Old staat nog steeds op een eerste plek in de stand. Al gelooft Proto dat het toch Union zal worden dat zich de nieuwe kampioen mag noemen.

"Mijn voorspelling is Union kampioen", vertelt de voormalige doelman van RSC Anderlecht bij La Dernière Heure."Die ploeg verdient het op basis van de twee voorbije seizoenen. Het zou niet schandalig zijn geweest moeten ze twee keer op rij kampioen geworden zijn."

Antwerp heeft echter alles nog in eigen handen en kan bij winst tegen KRC Genk zeker zijn van die titel. Hij gelooft echter niet dat dat gaat gebeuren. "Volgens mij zal Club Brugge niets rapen in het Dudenpark en voor Antwerp zal het moeilijk worden om te winnen in Genk. De Antwerpenaren hebben hun lot wel in eigen handen, maar de Limburgers maken zelf ook nog kans en dat verandert alles", besluit Proto.