Opvallende onthulling Kahn na Bayern-titel: 'De club verbiedt het me'

Opvallende onthulling Kahn na Bayern-titel: 'De club verbiedt het me'

27-05-2023 20:22

Olivier Kahn heeft een opmerkelijke uitleg gegeven over zijn afwezigheid bij het kampioensfeest van Bayern München na de zege op FC Köln. De (ex-)algemeen directeur was niet aanwezig in Keulen, maar vermoedelijk niet omdat hij niet aanwezig kon of wilde zijn.

Duitse journalisten kregen aanvankelijk te horen dat de voormalig doelman griep had, maar daar wordt hevig aan getwijfeld. Na het winnen van de landstitel maakte de club uit München namelijk meteen bekend dat de algemeen directeur is ontslagen. Kahn wordt samen met technisch directeur Hasan Salihamidzic verantwoordelijk gehouden voor een teleurstellend seizoen, wat ook de elfde landstitel op rij niet heeft kunnen verbloemen.

Op social media komt Kahn met een opmerkelijke uitleg. 'Ongelooflijk! Een groot compliment en gefeliciteerd jongens! Ik heb het altijd tegen jullie gezegd! Nooit opgeven en altijd blijven doorgaan. Ik ben ontzettend trots op jullie en deze prestatie', schrijft de voormalig Duits international op Twitter. 'Ik zou graag bij jullie willen zijn en feestvieren, maar dat is mij verboden door de clubleiding', onthult hij. 'Maar ik verheug mij nu al op volgend seizoen, als jullie voor de twaalfde keer op rij kampioen worden!'