Andrea Pirlo vertrekt na één seizoen alweer bij Süper Lig-club

Goed nieuws voor Club? Karagümrük neemt al na één seizoen afscheid van Pirlo

24 mei om 14:43

Andrea Pirlo vertrekt als trainer van Fatih Karagümrük. De samenwerking tussen de Turkse club en de Italiaanse oefenmeester blijft daardoor beperkt tot één seizoen. Dat kan mogelijk goed nieuws betekenen voor Club Brugge, dat de oud-middenvelder op het oog heeft als nieuwe trainer.

Pirlo beschikte al over een aflopend contract bij de club uit de Turkse Süper Lig. 'Omdat we niet door kunnen gaan met Andrea Pirlo en zijn staf volgend seizoen, hebben we hem toestemming gegeven om binnenkort al te vertrekken', aldus de club uit Istanbul via de officiële kanalen. 'Hopelijk geeft het hen een kans om hun toekomst te plannen. We zijn erg blij om een seizoen met Andrea te hebben doorgebracht en zijn dankbaar voor zijn bijdrages aan onze club.'

Momenteel bezet Pirlo de negende plaats met Fatih Karagümrük. Eerder was hij trainer bij Juventus onder 23 en het eerste elftal van de topclub uit Turijn. Waar zijn toekomst voorlopig ligt, is onduidelijk, maar volgens bepaalde geruchten zou Brugge een mogelijke bestemming zijn. Gesprekken vonden tot op heden nog niet plaats. Daar kan nu misschien verandering in komen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VavaCars Fatih Karagümrük SK (@karagumruk_sk)