Deila duidelijk over Club Brugge-geruchten: Wat wordt geschreven, is niet waar

Deila duidelijk over Club Brugge-geruchten: "Wat wordt geschreven, is niet waar"

20-05-2023 21:24
27

Ronny Deila zit verveeld met de situatie rond zijn toekomst. De Noorse trainer van Standard werd deze week meermaals gelinkt aan Club Brugge en zou zelfs een akkoord hebben bereikt met Blauw-Zwart. Dat spreekt de Noor echter tegen.

"Wat er geschreven wordt in de kranten is niet waar", sprak Deila duidelijke taal bij Het Laatste Nieuws. "1. Ik heb geen akkoord met Club Brugge. 2. Er is geen contact geweest tussen beide clubs", aldus Deila.

Deila geeft aan dat hij verre van een akkoord heeft bereikt met Club Brugge en dat de geruchten de voorbije dagen ook geen positieve invloed hadden. "Ik heb een contract hier en ben hier gelukkig. Ik weet niets over de zaken, die over mij geschreven worden. Dat zorgt voor problemen rond de club. Het heeft een invloed op iedereen en het vergt enorm veel energie", klonk het.

Bij Standard wil men graag langer door met Deila, die ook een contractverbetering kan krijgen. Deila weet zelf ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "In de komende dagen wil ik graag duidelijkheid. Of ik blijf bij Standard en we gaan er tegenaan of er zal iets anders gebeuren", besluit hij.