'Real blijft wanhopig op zoek naar oplossing voor Hazard, maar die lijkt er niet'

'Real blijft wanhopig op zoek naar oplossing voor Hazard, maar die lijkt er niet'

15-05-2023 22:31
3

Eden Hazard blijft de gemoederen beroeren binnen Real Madrid. Tegen Getafe CF mocht de gewezen Rode Duivel na maandenlang bankzitten nog eens van bij de aftrap meespelen, maar dat gebeurde (opnieuw) geruisloos. Het bestuur van Real hoopt nog steeds op een zomerse oplossing, al is daar stilaan een mirakel voor nodig.

AS maakt de balans op van alweer een pijnlijk optreden vanwege Hazard. Tegen Getafe kon onze landgenoot nogmaals niet overtuigen. Geen enkele geslaagde dribbel, geen enkel schot op doel en vier keer onnodig balverlies: met die statistieken haalde Carlo Ancelotti hem na 61 minuten naar de zijkant. Niet veel later maakte Marco Asensio de enige treffer van de partij.

De zoveelste ontgoochelende prestatie van Hazard heeft het Real-bestuur weer met de neus op de feiten gedrukt. De Koninklijke is nog steeds 'wanhopig op zoek naar een oplossing', om AS te citeren, maar die lijkt eigenlijk niet te bestaan. Hazard heeft zelf al verschillende keren laten verstaan dat hij zijn contract in Madrid gewoon wil uitdoen. Dat loopt nog tot medio 2024. Interesse van andere clubs lijkt dan weer ijdele hoop voor Real.