Verheyen zag De Mil in de fout gaan tegen Antwerp: Ik zou dat niet hebben gedaan

Verheyen zag De Mil in de fout gaan tegen Antwerp: "Ik zou dat niet hebben gedaan"

15-05-2023 21:31
40

Ook tegen Royal Antwerp FC liep het fout af voor Club Brugge en ging het in het sot uiteindelijk nog onderuit. In die partij gooide Rik De Mil in het slot nog enkele jongeren in de strijd. Maar dat was volgens Gert Verheyen de foute keuze.

De voormalige speler van Club Brugge denkt dat De Mil in de fout ging door onder andere Cisse Sandr en Antonio Nusa minuten te geven tegen Antwerp. "De Mil mag die jonge gasten er in de extra tijd nooit nog ingooien, ik zou dat alleszins nooit gedaan hebben", gaf hij aan bij Eleven Sports.

Verheyen gelooft dat De Mil gewoon had moeten blijven rekenen op zijn anciens en dat de druk op de jonkies leggen verkeerd was. "Je moet als speler nog in die wedstrijd raken, je moet nog maar zes minuten spelen, je staat onder super veel druk en je komt meteen in een alles of niets situatie terecht", aldus Verheyen nog.

Volgens Verheyen is het dan ook niet toevallig dat het net Nusa is die bij de treffer van Vermeeren een stekje liet vallen. "Nooit doen, die gasten erin smijten", besloot hij met duidelijke taal.