Vermeeren (Antwerp) na Antwerp-Club Brugge: “Zien hoe blij heel de Bosuil is

Vermeeren (Antwerp) na Antwerp-Club Brugge: “Zien hoe blij heel de Bosuil is"

14-05-2023 16:30

Arthur Vermeeren (18), het grote talent van Royal Antwerp FC, reageert op zijn beslissende rol in de cruciale wedstrijd tegen Club Brugge. De ploeg van Vermeeren won in de allerlaatste minuut via zijn doelpunt met 3-2 van Club Brugge.

Voor Vermeeren was zijn treffer in de slotfase ook direct zijn eerste doelpunt in het professionele voetbal. De speler wordt gevraagd wat dit met hem doet. “Het is heel geweldig, iedereen heeft gezien hoe blij heel de Bosuil is”, vertelt een zeer contente Vermeeren aan Eleven.

Vermeeren vertelt verder over de prestatie en de comeback van Antwerp. “De manier waarop we gewonnen hebben, hoe we ons terug hebben gevochten is fantastisch”, deelt Vermeeren. Antwerp had een 0-2 achterstand goed te maken.

Vermeeren concludeert dat het vooral de mentaliteit van Antwerp was wat de doorslag gaf in de wedstrijd. “Op mentaliteit hebben we vandaag de wedstrijd gewonnen, in de 85e minuut hadden we het gevoel dat het moeilijk ging worden, de vorige wedstrijd tegen Genk heeft ons geholpen om te blijven doorgaan”, besluit Vermeeren.

Door de overwinning van Antwerp staat de ploeg na de derde speeldag van de Champions’ Play-Offs in de Jupiler Pro League in ieder geval nog steeds bovenaan. De naaste concurrenten Union SG en KRC Genk nemen het nog op tegen elkaar om te bepalen wie de achtervolging op Antwerp inzet.