Rode Duivels Courtois, Witsel en Lukaku in docu

Lukaku over Rode Duivels: “Met iedereen tegen je, word je geen wereldkampioen”

9 mei om 15:03

Rode Duivels Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku zijn door Prime gevolgd voor de documentaire genaamd: ‘One for All’. In de documentaire wordt vooral gekeken naar waar het mis ging met de Rode Duivels tijdens het WK in Qatar.

De documentairemakers kregen maar liefst zes maanden de tijd om Courtois, Witsel en Lukaku achter de schermen te volgen, weet Het Nieuwsblad. De Rode Duivels blikken in de documentaire terug op het WK van 2022, relaties met teamgenoten en hun persoonlijke levens.

Romelu Lukaku deelt het volgende over de documentaire. “Deze documentaire geeft supporters voor het eerst mijn open en eerlijke mening over de Rode Duivels en wat naar mijn idee onze prestaties in Qatar echt heeft bepaald”, vertelt Lukaku.

Witsel zat zelf niet bij de meest recente selectie van bondscoach Domenico Tedesco, maar is content dat hij via de documentaire zijn verhaal kan doen over het WK in Qatar. “Ik ben heel blij dat ik mijn verhaal en ervaringen kan delen over wat we samen hebben meegemaakt voor en tijdens het toernooi”, deelt Witsel.

In de trailer van de documentaire komt Lukaku met een opvallende uitspraak. “Als iedereen tegen u is, kan je geen wereldkampioen worden”, aldus Lukaku.