Cuypers blikt terug op Standard-Gent: “Jawel, ik word heus ook wel eens moe”

Cuypers blikt terug op Standard-Gent: “Jawel, ik word heus ook wel eens moe”

09-05-2023 14:32
2

Hugo Cuypers, de spits van KAA Gent, blikt terug op de belangrijke overwinning van Gent op Standard. Gent wist zaterdag met 1-2 te winnen bij Standard, Cuypers was weer van grote waarde voor Gent via een doelpunt en een assist.

Cuypers ziet ook het belang van de overwinning van Gent op Standard. “Dit is een heel belangrijke overwinning. De wedstrijd verliep eigenlijk ongeveer zoals we het verwacht hadden, met de diepgang die we ook relatief goed hebben uitgespeeld”, vertelt Cuypers aan Het Nieuwsblad.

Cuypers kijkt nu met Gent vooruit, de ploeg staat fier bovenaan in de European Play-Offs van de Jupiler Pro League. “Nu wil ik vooral deze positieve lijn ook nog doortrekken tijdens die laatste vier matchen van het seizoen. Jawel, ik word heus ook wel eens moe, maar ik focus op de wedstrijden en probeer er alles uit te halen”, besluit de spits van Gent.

Gent heeft via de overwinning op Standard zeer goede zaken gedaan in de European Play-Offs. De ploeg van hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck staat maar liefst vijf punten los op Cercle Brugge en Standard.

Cuypers is dit seizoen van zeer grote waarde voor Gent. De 26-jarige spits wist tot nu toe in 35 wedstrijden Jupiler Pro League maar liefst 21 keer te scoren. Naast zijn doelpunten leverde Cuypers ook zeven assists af.