“Als Geraerts in beeld was bij Club Brugge, is dat nu nog meer het geval”

“Als Geraerts in beeld was bij Club Brugge, is dat nu nog meer het geval”

08-05-2023 09:13
49

Karel Geraerts en Union SG wonnen afgelopen speeldag van Play-Off 1 in het Jan Breydelstadion. De coach wordt nadrukkelijk genoemd bij Club Brugge dat voor volgend seizoen een nieuwe T1 zoekt.

Stef Wijnants zag een sterk Union SG tegen Club Brugge. “Ik vind het zeer verrassend dat Union blijft terugslaan. De thuisnederlaag tegen Antwerp op speeldag één was een geweldige uppercut. Ze waren kanslozer dan Genk zondag was tegen de mannen van Van Bommel. Maar op het veld van Club Brugge rechtte Union de rug, met een ander, veel meer teruggetrokken systeem”, citeert Het Belang van Limburg.

Geraerts wordt al een tijdje genoemd bij Blauw-Zwart. “Voor mij een bewijs dat Karel Geraerts zijn groep heel goed kent. Als hij al in beeld was als de volgende trainer van Club Brugge, dan is dat nu allicht nog meer het geval. Union speelde zijn 53ste match van het seizoen - niemand in play-off 1 heeft er meer -, maar het kan zelfs met minder energie een resultaat behalen. Het leuke is dat alles op een zakdoek blijft in de stand.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)