Vanaken voorspelt drukke transferzomer Club Brugge: Het bestuur is bezig

Vanaken voorspelt drukke transferzomer Club Brugge: "Het bestuur is bezig"

07-05-2023 17:00
22

Voor Club Brugge zit het seizoen er zo goed als helemaal op en moet het zich focussen op de volgende campagne. Blauw-Zwart lijkt er dan helemaal anders te gaan uitzien, beseft ook Hans Vanaken.

"Iedereen moet zich tonen richting volgend seizoen toe", geeft Vanaken aan op de officiële website van Club Brugge. "Jonge spelers krijgen de kans om zich op het hoogste niveau te bewijzen, terwijl anderen misschien dan weer hopen op een uitgaande transfer. Aan ieder van ons om zijn eigen motivatie te vinden."

Volgens hem zal er bij Club Brugge ook op transfervlak flink wat gaan gebeuren. "Niemand weet wat er in het tussenseizoen staat te gebeuren maar ik neem aan dat het bestuur nu al keihard bezig aan het werk is om een groep samen te stellen die volgend seizoen op de drie fronten wil meestrijden", aldus Vanaken.

En dat zal ook snel moeten gebeuren, aangezien Club Brugge al vroeg begint met Europees voetbal. "Of we klaar zullen zijn voor de voorrondes van de Conference League? Die motivatie moet er alvast zijn want dit seizoen hebben een aantal Belgische teams getoond dat ze prima resultaten wisten te behalen. Het wordt dus zaak om vanaf eind juli klaar te zijn en zo de basis te leggen voor de rest van het seizoen", besluit hij.