'Naast Wlodarczyk denkt RSC Anderlecht ook aan Amoura van Lugano'

'Naast Wlodarczyk denkt RSC Anderlecht ook aan Amoura van Lugano'

04-05-2023 21:14 Laatste update: 21:47
14

Bij RSC Anderlecht bereidt men een zomers transferoffensief voor, waarin men onder meer op zoek gaat naar extra aanvallende krachten. Szymon Wlodarczyk werd al genoemd als potentiële aanwinst, maar ook Mohamed Amoura kan richting paars-wit verhuizen.

In Algerijnse media valt te lezen dat Anderlecht het vizier heeft gericht op Amoura, een 22-jarige spits die in Zwitserland momenteel uitkomt voor FC Lugano. Daar was hij dit seizoen goed voor negen doelpunten en drie assists in dertig partijen.

Amoura, die een marktwaarde van zo'n één miljoen euro heeft, wordt genoemd als potentiële aanwinst voor Anderlecht. De Brusselaars zijn echter niet de enigen die interesse tonen want ook de Zwitserse leider Young Boys is een potentiële bestemming voor Amoura.

Bij Anderlecht kan Amoura één van de nieuwe aanvalsleiders worden. Benito Raman wordt al even gelinkt aan een vertrek en het is nog onduidelijk of Islam Slimani zal blijven, waardoor paars-wit enkel nog zal kunnen rekenen op Mario Stroeykens en Lucas Stassin in de spits.