PSG springt op de bres voor Messi en Neymar: 'Niets kan dit rechtvaardigen'

PSG springt op de bres voor Messi en Neymar: 'Niets kan dit rechtvaardigen'

04-05-2023 09:20
1

Paris Saint-Germain keurt het gedrag van zijn supporters richting Lionel Messi en Neymar af. De Franse club komt met een statement omtrent de benauwde situatie in Parijs.

Fabrizio Romano kondigde woensdag aan dat Messi gaat vertrekken bij PSG. Dat, in combinatie met de reis naar Saudi-Arabië waar de Argentijn geen toestemming voor had gekregen, schoot in het verkeerde keelgat bij de fans. Een deel van de aanhang trok naar het stadion om te laten merken klaar te zijn met Messi. Vervolgens werd ook het huis van Neymar bezocht. 

'Paris Saint-Germain veroordeelt de beledigende en intolerante acties van een kleine groep individuen. Wat de verschillen ook zijn, niets kan zulke acties rechtvaardigen. De club geeft zijn volledige steun aan de spelers, het management en iedereen die geraakt wordt door dit schandelijke gedrag', luidt het statement op de officiële kanalen.

Messi is door PSG voor twee weken geschorst, naar aanleiding van zijn tripje naar Saudi-Arabië. De aanvaller mag twee weken niet met de selectie trainen en is niet welkom bij wedstrijden van PSG. Neymar is geregeld de kop van jut onder de aanhang van de Parijzenaren.