UPDATE: 'Union met eerste bod op transfertarget van Anderlecht'

UPDATE: 'Union met eerste bod op transfertarget van Anderlecht'

03-05-2023 13:26 Laatste update: 16-05-2023 18:08
12

RSC Anderlecht zoekt naarstig naar een vervanger voor de geblesseerde Yari Verschaeren. Volgens DM Sport speurt het rond in Nederland en heeft het Younes Tahia in het vizier. Een 20-jarige aanvallende middenvelder van PEC Zwolle.

Younes Taha beleeft een voortreffelijk seizoen bij PEC Zwolle en heeft ook de interesse van Nederlandse topclubs opgewekt. Feyenoord en AZ zijn gecharmeerd van de 20-jarige aanvallende middenvelder, maar aldus ook RSC Anderlecht heeft zijn pijlen op de Marokkaan gericht. Paars-wit mist een creatieve tien na de blessure van Verschaeren en hoopt dat Taha dat gat kan opvullen.

Ook zal Lior Refaelov Anderlecht aan het einde van het seizoen verlaten. Taha scoorde dit seizoen 14 keer en gaf 1 assist in 30 duels in de Keuken Kampioen Divisie. De Marokkaanse jeugdinternational heeft een marktwaarde van 500.000 euro.

UPDATE: Niet alleen Anderlecht zou in België denken aan Taha. DM Sport meldt nu dat ook Union de speler van Zwolle op de radar heeft staan. Volgens de bron heeft Union ondertussen zelfs al een eerste bod op Taha uitgebracht.