Groot contrast tussen spel Rode Duivels Doku en Theate bij Stade Rennes

Groot contrast tussen spel Rode Duivels Doku en Theate bij Stade Rennes

01-05-2023 11:45
4

Waar Rode Duivel Jérémy Doku zichzelf weer eens in zeer positief opzicht liet zien, met een zeer sterke wedstrijd en twee doelpunten, was dit voor Rode Duivel Arthur Theate niet het geval. De 22-jarige centrale verdediger van Stade Rennes speelde geen stabiele wedstrijd en werd tot zijn ongenoegen gewisseld door zijn hoofdtrainer Bruno Génésio.

Theate speelde niet zijn beste wedstrijd namens Stade Rennes, Theate was negatief betrokken bij een doelpunt van SCO Angers wat uiteindelijk werd afgekeurd door de VAR. Theate zijn fout bleef zonder gevolg op het scorebord, maar kreeg dit wel te horen van zijn hoofdtrainer Génésio.

Vier minuten na de fout van Theate werd de Rode Duivel gewisseld door Génésio. Dit leidde tot ontevredenheid bij de Rode Duivel en hij weigerde vervolgens de hand van zijn hoofdtrainer te schudden.

Tijdens de persconferentie ging Génésio in op de situatie rondom zijn verdediger Theate. "Het gebeurt. Zolang er gespannen uitwisselingen zijn, is er leven en willen we winnen. Dat heb ik liever dan spelers die niet reageren", citeert RTBF de hoofdtrainer.