Club Brugge-coach De Mil: Of de titel nu weg is? Dat kunnen we wel stellen

Club Brugge-coach De Mil: "Of de titel nu weg is? Dat kunnen we wel stellen"

01-05-2023 07:30
12

Club Brugge ging zondag met 3-1 onderuit tegen KRC Genk. Club Brugge-trainer Rik De Mil zag Blauw-Zwart op voorsprong komen, maar KRC Genk vocht zich terug in de match. De Mil vertelde over de match en de resterende kansen op de titel.

"We zijn ons in de eerste helft vergeten te belonen, want toen waren wij de betere ploeg", vertelde De Mil aan Het Nieuwsblad over de verkeken kans om sterk aan de Play-Offs 1 te beginnen.

"Pas als we ons niveau 90 minuten kunnen aanhouden, zullen we dit soort matchen ook over de streep kunnen trekken", zei de coach over dat er meer nodig is om een ploeg als KRC Genk te kunnen verslaan dan één sterke helft.

"Of de titel nu weg is? Dat kunnen we wel stellen, maar deze play-offs blijven belangrijk voor ons, we hebben nog altijd onze doelen", aldus de trainer van Blauw-Zwart die realistisch is maar ook liet weten dat het belangrijk is toch voor een zo hoog mogelijke klassering te gaan.

Club Brugge neemt het aankomende zaterdag op tegen Union SG. Union SG speelt eerst woensdag tegen Royal Antwerp FC, dat afgelopen zondag de Beker van België won.