Club Brugge grijpt naast de jackpot voor Lang: Hij was 30 miljoen euro waard

Club Brugge grijpt naast de jackpot voor Lang: "Hij was 30 miljoen euro waard"

29-04-2023 21:45
45

Noa Lang is bezig aan zijn laatste weken bij Club Brugge en zal komende zomer Blauw-Zwart inruilen voor een nieuwe ploeg. De jackpot zal Club Brugge echter niet meer ontvangen voor de Oranje-international.

De Nederlander is opnieuw bezig aan een goed seizoen bij Club Brugge en zit de laatste weken in topvorm. Er is ook flink wat interesse in de flankaanvaller, maar volgens een niet nader genoemde makelaar moet Club Brugge niet langer hopen op de jackpot voor Lang.

"Hét moment om te vertrekken was een jaar geleden", zegt hij in La Dernière Heure. "Lang was toen 30 miljoen euro waard en er waren clubs die dat bedrag hadden kunnen leggen. Als hij deze zomer vertrekt, zal Club misschien de helft vangen. Er zit minder geld in de voetbalwereld dan een jaar geleden", klinkt het.

Een blessure in augustus van vorig jaar gooide echter roet in het eten, waardoor Lang niet kon vertrekken bij Club Brugge. Het duurde ook maanden voor de Nederlander om zijn topvorm weer te vinden, al lijkt hij nu wel klaar om goede Champions' Play-Offs af te werken.