Union-voorzitter laat zich uit over mogelijke overgang Geraerts naar Club Brugge

Union-voorzitter laat zich uit over mogelijke overgang Geraerts naar Club Brugge

29-04-2023 17:30
10

Bij Club Brugge blijft men zoeken naar een nieuwe trainer en passeerden de namen van Ronny Deila en Karel Geraerts de voorbije weken de revue. Vooral die laatste zou hoog op het verlanglijstje staan, maar Union ziet hem liever niet vertrekken.

In een interview met La Capitale spreekt Union-voorzitter Alex Muzio duidelijke taal over een mogelijk vertrek van coach Geraerts. "We willen Karel graag houden, maar als we hem nu vertellen dat we zijn contract willen openbreken, dan verklaart hij ons voor gek", klinkt het.

Een beslissing lijkt namelijk pas na het seizoen genomen te gaan worden. Een vertrek is ook nog niet uitgesloten. "Hij wil zo een voorstel immers goed analyseren en op dit moment ligt al zijn focus op het behalen van de landstitel. We moeten het goede moment afwachten. En dat komt er na dit seizoen", aldus de voorzitter.

Veel zal ook afhangen van het eindresultaat van Union en de uiteindelijke plannen. De ploeg dreigt alvast pionnen zoals Simon Adingra, Yorbe Vertessen, Teddy Teuma, Victor Boniface en Siebe Van der Heyden te zien vertrekken.