Trebel bevestigt vertrek bij RSC Anderlecht, maar weet nog niet waar toekomst ligt

Trebel bevestigt vertrek bij RSC Anderlecht, maar weet nog niet waar toekomst ligt

28 april - 20:46
8

Voor RSC Anderlecht zit het seizoen er al op, waardoor het zich kan voorbereiden op de komende campagne. Dat zal zonder Adrien Trebel zijn, die de club nu gaat verlaten.

Eerder raakte al bekend dat Lior Refaelov de club zal verlaten, maar hij is niet de enige die andere oorden opzoekt. Ook Trebel geeft aan te vertrekken bij Anderlecht. In de familie Nonante Minutes bevestigde de middenvelder geen nieuw contract gekregen te hebben bij paars-wit.

Of Trebel ook in België zal blijven, is nog maar de vraag. Zelf weet hij ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "Mijn familie zal daarin de doorslag geven", geeft hij aan. "Ik beslis niets. Ik wil dat mijn vrouw en kinderen zich goed voelen waar we zijn. Als zij me zeggen dat ze naar Zwitserland willen, dan zoek ik daar een club. Willen ze in België blijven, dan blijven we hier", aldus Trebel.

Voor Trebel komt er zo een einde aan zijn periode bij Anderlecht, dat hem in januari 2017 weghaalde bij Standard. Hij speelde in totaal 127 partijen voor paars-wit, waarin hij goed was voor negen doelpunten en 21 assists.