'Refaelov weigerde nog opvallende aanbieding van RSC Anderlecht'

'Refaelov weigerde nog opvallende aanbieding van RSC Anderlecht'

28-04-2023 19:31
10

Voor Lior Refaelov is het seizoen en zijn verhaal bij RSC Anderlecht afgelopen. De Israëliër zag zijn contract niet verlengd worden en vertrekt bij de Brusselaars. Al hoopte paars-wit wel langer door te kunnen gaan met Refaelov.

Zo valt bij Het Laatste Nieuws te lezen dat Refaelov wel een nieuw contract kreeg voorgeschoteld, maar dat hij een minder belangrijke rol ging krijgen bij de club en dat zag de middenvelder niet zitten. De club dacht er ook aan om de voormalige Gouden Schoen te laten toetreden tot de staf, maar ook dat stond niet in de plannen van Refaelov.

De Israëliër wil nog niet stoppen met voetballen en besloot dan ook om het aanbod van Anderlecht te weigeren. Hij gaat op zoek naar een nieuwe club, al is het nog niet duidelijk waar de toekomst van Refaelov ligt.

Volgens La Dernière Heure kan Refaelov genieten van belangstelling uit zijn thuisland Israël, al heeft het gezin-Refaelov het naar hun zin in België en zien ze een vertrek nog niet zitten. De komende weken zal de middenvelder andere pistes bestuderen om zijn toekomst te bepalen.