Refaelov: Ik had liever succesvol afscheid genomen bij Anderlecht

Refaelov: "Ik had liever succesvol afscheid genomen bij Anderlecht"

27-04-2023 19:00
5

Lior Refaelov heeft zijn laatste wedstrijd voor RSC Anderlecht al gespeeld. Donderdag kondigde paars-wit aan dat het contract van de middenvelder niet wordt verlengd. Ondertussen heeft Refaelov gereageerd op zijn afscheid bij paars-wit.

Refaelov speelde de voorbije twee seizoenen voor Anderlecht. Het werd verre van een perfecte doortocht. Dat moet ook de middenvelder beamen. "Ik heb erg mooie momenten meegemaakt bij deze club. Uiteraard waren er ook een aantal moeilijke momenten en ik had liever na een succesvol seizoen afscheid genomen", aldus Refaelov op de website van Anderlecht.

Nergens spijt van
Met opgeheven hoofd verlaat Refaelov het Lotto Park en hij hoopt dat Anderlecht dra weer het nodige succes kent. "Toch heb ik nergens spijt van. Ik wens de club, de staf en mijn teamgenoten oprecht het allerbeste voor de toekomst en ik wens niets liever dan dat Anderlecht zo snel mogelijk terugkeert naar waar het thuishoort.”

In het verleden speelde Refaelov in ons land voor Club Brugge en Royal Antwerp FC. Het is nog niet duidelijk of hij op zijn 37e nog een nieuwe club gaat zoeken. Recent werd hij nog in verband gebracht met Sporting Charleroi.