OFFICIEEL: Coach Still vertrekt bij KAS Eupen

OFFICIEEL: Coach Still vertrekt bij KAS Eupen

25-04-2023 15:05 Laatste update: 15:54
9

Edward Still staat niet langer aan het roer van KAS Eupen. Eupen speelt komend seizoen weer in de Jupiler Pro League, maar verloor het slotduel van de Jupiler Pro League met maar liefst 7-0 van Club Brugge. Het contract van Still wordt na onderlinge overeenkomst niet verlengd, aldus KAS Eupen via de officiële website.

Still trad op 22 november 2022 in dienst bij KAS Eupen als T1 en bereikte met het team behoud in de Jupiler Pro League. Dat was volgens de officiële website van de club de seizoensdoelstelling van KAS Eupen.

'KAS Eupen bedankt Edward Still voor zijn competente werk en de succesvolle samenwerking met de technische staf, spelers, management en alle medewerkers van de club. KAS Eupen wenst hem veel succes in zijn verdere carrière! ', vermelde de officiële website van KAS Eupen.

De trainer leidde het team tijdens 17 wedstrijden naar 2 overwinningen, 6 gelijke spelen en 9 verliezen in de Jupiler Pro League. Still trainde aan de start van het Jupiler Pro League-seizoen RSC Charleroi, waar de coach op 21 oktober ontslagen werd na een zwakke reeks.