Bestuur Anderlecht krijgt weer volle laag: “Ik ga van communicatie uit”

Bestuur Anderlecht krijgt weer volle laag: “Ik ga van communicatie uit”

24-04-2023 17:27
29

Het seizoen van RSC Anderlecht zit er al op. De supporters uitten na de match hun onvrede en ook op sociale media krijgt het bestuur de volle laag. Tegenover Het Laatste Nieuws doet ook Gilles De Bilde zijn boekje open.

Brian Riemer leek het tij te gaan keren bij Anderlecht. “Hij heeft geprobeerd om er terug wat schwung in te krijgen met zijn positivisme. Dat leek aanvankelijk te lukken, maar ook niet meer dan dat. Ik zou hem volgend seizoen toch nog zeker het opnieuw laten proberen. Maar alles zal natuurlijk afhangen van het materiaal dat hij ter beschikking krijgt. Tijd om het nieuwe seizoen voor te bereiden is er alvast...”

De Bilde wijst vooral naar het bestuur van Anderlecht. “Riemer kon gisteravond natuurlijk moeilijk anders dan zich te excuseren tegenover iedereen, maar je hoort alweer niets vanuit het bestuur. Daar is het weer windstil. Ik ga er toch van uit dat er de komende dagen gecommuniceerd gaat worden over de toekomst. Want momenteel zijn er bijzonder veel vragen. Dit duurt ook al jaren en blijft maar aanslepen. Neen, het ziet er niet goed uit.”