Vandalen laten na Union – Leverkusen sporen na in Anderlecht

Vandalen laten na Union – Leverkusen sporen na in Anderlecht

22-04-2023 16:00
62

Donderdag speelde Union zijn 'thuismatch' in de kwartfinales van de Europa League in het stadion van RSC Anderlecht. Helaas konden sommige 'fans' zich niet inhouden en lieten het Lotto Park beschadigd achter.

Europees spelen in het eigen Joseph Marienstadion zat er dit seizoen voor Union niet in. De Brusselaars moesten daarom uitwijken naar andere Belgische stadions. Zo speelde Union dit seizoen 'thuis' in het King Power at Den Dreef Stadion van Oud-Heverlee Leuven en in het Lotto Park van RSC Anderlecht.

Donderdag ging Union – Bayer Leverkusen door in het Lotto Park. 99,5 procent van de Union-fans maakten er bij de buren een groot feest van. Helaas waren er ook enkelingen die zich van hun mindere kant lieten zien.

Op sociale media is te zien hoe enkele tags van Union achter zijn gelaten op de stoeltjes van het Lotto Park en in de toiletten van het stadion van Anderlecht.

Nadat de heenmatch van de kwartfinales van de Europa League in Duitsland op 1-1 eindigde, verloor Union donderdag met 1-4 van Bayer Leverkusen. Zo kwam er een einde aan het Europese sprookje van Union dit seizoen.