'KV Kortrijk-uitblinker Kadri speelt zich in de kijker van Club Brugge'

'KV Kortrijk-uitblinker Kadri speelt zich in de kijker van Club Brugge'

22-04-2023 14:34
28

Club Brugge is al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en zal enkele aanwinsten in huis halen. Michal Skoras en Victor Barbera lijken al op weg, terwijl ook Abdelkahar Kadri richting de Bruggelingen kan verhuizen.

Volgens het Algerijnse DZ Ballon toont Club Brugge namelijk bijzonder grote interesse om Kadri in huis te halen. De Algerijnse middenvelder wist de voorbije weken stevig te imponeren bij KV Kortrijk en heeft zich daar in de kijker kunnen spelen van Blauw-Zwart.

De huidige landskampioen is naar verluidt ook bereid om stevig te investeren in Kadri, die zo'n zes miljoen euro moet kosten. Kortrijk staat ook niet weigerachtig tegenover een transfer, maar zal bij een verkoop wel vijftig procent van het bedrag moeten doorstorten naar zijn ex-club Paradou.

De 22-jarige Kadri kampte in de heenronde van dit seizoen nog met een zware knieblessure, maar wist bij zijn terugkeer wel indruk te maken. Hij kwam in totaal zestien keer uit voor KVK, waarin hij goed was voor vier doelpunten en één assist.