UPDATE: 'Poolse international Skoras tekent voor 4 seizoenen bij Club Brugge'

UPDATE: 'Poolse international Skoras tekent voor 4 seizoenen bij Club Brugge'

21-04-2023 17:16 Laatste update: 26-04-2023 15:45
33

Club Brugge staat weer een stap verder in de transfer van Michal Skoras. De flankaanvaller werd al even gelinkt aan Blauw-Zwart en lijkt nu ook richting de Bruggelingen te gaan verhuizen.

Eerder klonk het al dat Club Brugge samen met onder andere KRC Genk, KAA Gent en RSC Anderlecht interesse toonde in Skoras, die momenteel uitkomt voor Lech Poznan. Club Brugge had echter de beste papieren om de Pool in huis te halen en heeft volgens de lokale journalist Sebastian Staszewski ook beet.

Club Brugge betaalt naar verluidt tussen de zes en zeven miljoen euro voor Skoras, inclusief nog een doorverkooppercentage. De flankaanvaller heeft ook een persoonlijk akkoord bereikt met de Bruggelingen en moet de eerste zomertransfer worden.

De 23-jarige Skoras, de ook vier keer uitkwam voor de nationale ploeg van Polen, was dit seizoen één van de sterkhouders bij Lech Poznan. Hij kwam 47 keer uit voor het team van John van den Brom en was daarin goed voor vijftien doelpunten en zes assists.

Update: De komst van Skoras is bijna rond. Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvaller tekent voor 4 seizoenen bij Club Brugge. Blauw-Zwart betaalt ongeveer 6 miljoen euro voor Skoras.