Riemer voor Anderlecht – AZ: “Beloof je dat je zult zien dat we overtuigd zijn”

Riemer voor Anderlecht – AZ: “Beloof je dat je zult zien dat we overtuigd zijn”

12-04-2023 10:45
8

Sinds de komst van Brian Riemer waait er een andere wind door RSC Anderlecht. Paars-Wit maakt een serieuze kans op de European-Play Offs en staat in de kwartfinale van de Conference League tegenover het Nederlandse AZ. Riemer reageert op de goede vorm van Anderlecht.

Riemer, de Deense hoofdtrainer van Anderlecht, vertelt dat het een perfecte match is tussen hem en Anderlecht. "Het is echt een perfect huwelijk voor mij gezien mijn achtergrond. Het is geweldig om deel uit te maken van een club die waardehecht en prioriteit geeft aan de ontwikkeling van zijn jonge talenten”, citeert RTBF Riemer.

Donderdagavond ontvangt Anderlecht het Nederlandse AZ in het Lotto Park. Riemer herkent dat Europees succes uitzonderlijk is, maar durft te dromen. "Het winnen van een Europese titel is iets dat maar weinig spelers en coaches in hun carrière kunnen bereiken. Als we dat dit jaar zouden kunnen doen, zou dat een droom zijn voor de club, de spelers en de staf", vertelt Riemer.

Riemer sluit af met een belofte over de intensiteit en de denkwijze van Anderlecht in de Conference League. “Ik beloof het dat je een Anderlecht-ploeg zult zien die er vast van overtuigd is dat ze dit avontuur kunnen doorzetten", besluit Riemer.