'RSC Anderlecht gaat opnieuw voor komst van oud-target Palma'

'RSC Anderlecht gaat opnieuw voor komst van oud-target Palma'

06-04-2023 21:36
4

RSC Anderlecht staat nog voor een belangrijk seizoenseinde, met de strijd voor een Europees ticket en de confrontatie tegen AZ in de Conference League. Het werkt echter ook aan versterkingen voor komend seizoen en gaat opnieuw voor de komst van oud-target Luis Palma.

De 23-jarige Hondurees komt momenteel uit voor het Griekse Aris Saloniki en werd in het verleden al gelinkt aan Anderlecht. De Brusselaars deden naar verluidt een bod van drie miljoen euro, wat niet genoeg bleek te zijn. Paars-wit heeft Palma echter niet uit het oog verloren.

De flankaanvaller bleef sterk presteren en dat heeft volgens Sport24 Anderlecht helemaal overtuigd om een nieuwe poging te wagen voor Palma. De prijs van de Hondurees is echter alleen maar gestegen en zou nu minstens vier miljoen euro moeten kosten.

Palma, die bij Aris dit seizoen goed was voor tien doelpunten en zes assist in dertig partijen, heeft zich daarnaast ook in de kijker gespeeld van Rangers FC. Ook ploegen uit de Amerikaanse MLS, Brazilië, Frankrijk en Duitsland hebben hem naar verluidt in het vizier.