Klopp helder: Als dit mijn eerste seizoen was, zag het er anders uit

Klopp helder: "Als dit mijn eerste seizoen was, zag het er anders uit"

03-04-2023 16:04 Laatste update: 16:19

Liverpool-trainer Jurgen Klopp heeft met zijn staat van dienst een hoop krediet. Klopp denkt dat hij al was ontslagen, mocht hij niet zulke successen hebben behaald in het verleden met The Reds. De trainer staat momenteel onder druk vanwege tegenvallende resultaten.

"Ik denk dat de olifant in de kamer is waarom ik hier nog steeds zit in deze gekke wereld", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Klopp. Liverpool ging afgelopen zaterdag met 4-1 onderuit op bezoek bij Manchester City.

"Ik ben me ervan bewust dat ik hier zit vanwege het verleden en niet vanwege hoe we dit seizoen hebben gepresteerd", zei Klopp over de successen in het verleden die zijn positie versterkt bij The Reds.

"Neen, maar ik denk ook niet dat Graham bang was. Je hoeft niet bang te zijn", reageerde Klopp op de vraag of hij bang is om zijn baan te verliezen als trainer van Liverpool.

Liverpool staat momenteel op een teleurstellende 8e plek in de Premier League. Daarnaast zijn The Reds uitgeschakeld in de Champions League na een verlies tegen Real Madrid.