Tottenham Hotspur zet Conte op straat: We moeten allemaal samen optrekken

Tottenham Hotspur zet Conte op straat: "We moeten allemaal samen optrekken"

26-03-2023 23:29
6

Antonio Conte is met onmiddellijke ingang vertrokken bij Tottenham Hotspur. Dat heeft de Engelse club zondagavond laat bekendgemaakt. Conte (53) was anderhalf jaar in dienst van Tottenham.

Het vertrek van Conte diende zich al enkele weken aan en is nu bekrachtigd door de Londense club. Tottenham werd onlangs door AC Milan uitgeschakeld in de Champions League en het is nog allerminst zeker dat de club volgend seizoen in dat toernooi uit gaat komen. Dat Conte zijn selectie onlangs een flink pak slaag gaf, was volgens Engelse media de druppel voor de clubleiding.

"We hebben nog tien Premier League-wedstrijden te gaan en we moeten vechten voor een Champions League-plaats. We moeten allemaal samen optrekken. Iedereen moet naar voren treden om de hoogst mogelijke finish voor onze club en geweldige, loyale supporters te garanderen", laat voorzitter Daniel Levy weten.

Cristian Stellini zal het seizoen als hoofdtrainer afmaken, Ryan Mason is zijn assistent. Tottenham staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League.