Dit is het einde voor Witsel en Mertens bij de Rode Duivels

"Dit is het einde voor Witsel en Mertens bij de Rode Duivels"

17-03-2023 19:03
5

Domenico Tedesco maakte vrijdag zijn eerste selectie bij de Rode Duivels bekend en nam enkele opvallende beslissingen. Zo was er in zijn selectie geen plaats voor Axel Witsel en Dries Mertens. Ook voor altijd?

Tedesco legde zelf uit waarom hij ervoor koos om onder andere Witsel niet meer selecteerde, waardoor het mogelijk einde verhaal is voor het ervaren duo bij de Rode Duivels. Ook Degryse vreest voor Mertens (35) en Witsel (34). "Ik denk dat dit het einde is van Mertens en Witsel bij de Duivels", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

"Het zou me verwonderen als hij (Tedesco, red.) daar nu nog op terugkeert. Dan moet de nood echt wel hoog zijn, maar dat zie ik niet direct gebeuren", aldus de voormalige Rode Duivel, die Witsel wel nog had opgeroepen. "Persoonlijk had ik Witsel er nog wel bijgenomen, met zijn ervaring kan hij ons door moeilijke momenten sleuren. Iets waarvoor Mangala of Lavia toch nog de ervaring ontbreken."

Witsel is er echter niet bij, waardoor hij mogelijk blijft steken op 124 interlands. Mertens zit voorlopig aan 106 interlands voor de nationale ploeg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)