Mulder kritisch op Janssen (Antwerp): Laat de boel een beetje in de steek

Mulder kritisch op Janssen (Antwerp): "Laat de boel een beetje in de steek"

14-03-2023 13:30
13

Youri Mulder uit zich kritisch over het plotselinge vertrek van Royal Antwerp FC-spits Vincent Janssen bij het Nederlands elftal. De analist is van mening dat Janssen op deze manier het Nederlands elftal een beetje in de steek laat.

Mulder vindt het vooral opvallend vroeg dat Janssen, de spits van Antwerp, afscheid neemt bij Oranje. Mulder geeft aan dat Janssen nog erg jong is en dat hij het niet kan begrijpen. “Ik zou zelf nooit zo’n beslissing hebben genomen”, vertelt Mulder aan De Telegraaf.

Mulder weet dat het Nederlands elftal niet heel veel opties heeft in de spits positie. Voor Mulder voelt het alsof Janssen op deze manier het Nederlands elftal in de steek laat. “Ze laten de boel eigenlijk een beetje in de steek, want Oranje zit niet dik in de spitsen”, vertelt Mulder, hij heeft het hier ook over Luuk de Jong die ook recent gestopt is als spits bij Nederland.

Mulder benadrukt ook dat hij het als een eer ziet wanneer je wordt uitgenodigd voor het nationale elftal. Toch geeft Mulder aan dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom iemand bedankt voor het nationale elftal, zoals pijntjes of een te druk schema.