Hazard verrassend over toekomst: “Ik wil graag bij Real Madrid blijven”

Hazard verrassend over toekomst: “Ik wil graag bij Real Madrid blijven”

14 maart - 07:00 Laatste update: 07:27
35

Eden Hazard speelt amper bij Real Madrid, maar de voormalige Rode Duivel denkt voorlopig nog niet aan een vertrek. In een interview met RTBF is Hazard duidelijk over zijn toekomst.

De aanvaller wil zich bewijzen bij Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad heeft hij nog één jaar op zijn contract staan. "Ik zou het liefste blijven om me te proberen te bewijzen. Weet je, ik begrijp dat de mensen twijfels hebben, maar als het van mij afhangt, ben ik volgend seizoen nog steeds in Madrid."

Hazard wil gewoon kansen krijgen. "Ik verwacht niet alle matchen te spelen. Maar als ik een beetje het verschil kan maken, gaan de mensen meer vertrouwen hebben in mij. Kijk naar het voorbije WK. Daar gingen mijn prestaties in stijgende lijn toen ik minuten kreeg. Bij Real krijg ik die kans niet, jammer genoeg."

Het kan ook zijn dat Hazard stopt. "Maar er zijn veel scenario's mogelijk. (lacht) Ik kan zelfs stoppen. Ik nam al afscheid van de nationale ploeg, dus het volgende is er helemaal mee ophouden. (lacht opnieuw) Of even stoppen en dan weer hervatten - ik zeg maar wat, hé”, citeert Sporza.