Oud Inter-spits Vieri over Rode Duivel Lukaku: “Ik zou elk jaar topscorer worden”

Oud Inter-spits Vieri over Rode Duivel Lukaku: “Ik zou elk jaar topscorer worden”

13-03-2023 14:50
22

Voormalig Internazionale-Spits Christian Vieri uit zich kritisch over Rode Duivel Romelu Lukaku. Vieri beweert dat het niet aan de ploegmaats van Lukaku bij Internazionale ligt, maar aan de spits zelf.

Internazionale verloor vrijdag uit bij Spezia met 2-1 en dit veroorzaakte de nodige kritiek op Rode Duivel Lukaku. De meest uigesproken was voormalig Internazionale-spits Vieri, de oud-spits vindt dat Internazionale goed speelt maar dat er te weinig met de kansen wordt gedaan. “Inter creëert in eigen huis tien kansen per wedstrijd, dus je kan niet zeggen dat ze niet goed spelen”, citeert Het Nieuwsblad.

Vieri gaat verder in zijn kritiek en legt uit dat Lukaku volgens hem meer dan genoeg mogelijkheden krijgt om tot scoren te komen. “Je hebt Dumfries die voorzet, Dimarco die voorzet, je hebt Barella... Er is geen gebrek aan ploegmaats die Lukaku in een goede positie brengen. Ik zal je één ding vertellen: als ik voor dit Inter zou spelen, ik zou elk jaar topscorer worden”, besluit een kritische Vieri.

Lukaku wordt dit seizoen door Internazionale gehuurd van Chelsea FC. Onze landgenoot gaf eerder aan dat hij zich thuis voelt bij Internazionale. Lukaku kwam dit seizoen zeventien keer uit voor Internazionale, hierin wist hij vijf keer te scoren en één assist af te leveren.