KV Mechelen-verdediger Bijker: ''Heb misschien te snel te veel gedaan''

KV Mechelen-verdediger Bijker: ''Heb misschien te snel te veel gedaan''

09-03-2023 17:30

Het duurde even, maar voor Lucas Bijker is het blessureleed eindelijk verleden tijd. De KV Mechelen-middenvelder herstelde van een scheur in de kuit en werkt toe naar het spelen van matchen. Bijker vertelde over het herstelproces.

''Ik voelde me goed na die matchen tegen Seraing en Cercle Brugge, maar hier en daar doken er toch enkele pijntjes op'', vertelde de Nederlander aan Het Laatste Nieuws over het misschien té snel weer op de velden zijn.

''Zo treedt er overbelasting op. Het was natuurlijk frustrerend, zeker omdat er veel en belangrijke wedstrijden gespeeld werden in die periode. Nu ben ik gelukkig opnieuw fit'', aldus de middenvelder die staat te popelen om het verschil te kunnen maken voor KV Mechelen.

Aankomende zaterdag speelt de club van Bijker tegen STVV. Dat belooft een nek-aan-nekrace te worden aangezien de clubs 12e (STVV) en 13e (KV Mechelen) staan in het Jupiler Pro League-klassement. Wel gaat het om een verschil van 6 punten voorsprong voor STVV. Zaterdag kan KV Mechelen dat verschil dus verkleinen naar 3 punten.