Galtier wil nog niet denken over toekomst bij PSG: 'Nu vooral teleurstelling'

Galtier wil nog niet denken over toekomst bij PSG: 'Nu vooral teleurstelling'

09-03-2023 07:15
1

Christophe Galtier is erg gefrustreerd na het verlies van zijn ploeg Paris Saint-Germain tegen Bayern München. De Franse trainer zag zijn ploeg met 2-0 verliezen in Duitsland en is daardoor uitgeschakeld in de Champions League. Een onnodige uitkomst volgens Galtier.

"We kregen op een stomme manier die eerste goal tegen", vertelt Galtier na afloop bij Canal+. "We moeten duidelijk een stap verder zijn op zo’n moment. Natuurlijk zette Bayern ons goed onder druk, dat wisten we van tevoren. We hadden ons niet moeten schamen om de lange bal te kiezen, zodat we onder die druk uitkwamen. Ik weet niet of hier een les uit te leren is, maar ik voel nu vooral teleurstelling en frustratie."

Galtier zou niet de eerste trainer van Paris Saint-Germain zijn die het einde van het seizoen niet haalt, omdat de ploeg uitgeschakeld werd in de Champions League. Toch wil de Fransman hier nog niets van weten. "Het is te vroeg om hierover te beginnen. Ik blijf gewoon in die focus tot het einde van het seizoen. Als we vandaag de score openen dan is het ook een hele andere wedstrijd."