'Parker binnen komende uren uit functie als Club Brugge-trainer ontheven'

'Parker binnen komende uren uit functie als Club Brugge-trainer ontheven'

08-03-2023 14:00 Laatste update: 14:48
13

Scott Parker is bezig aan zijn laatste uren als Club Brugge-trainer. De 5-1 nederlaag tegen Benfica in de Champions League blijft niet zonder gevolgen trainer Parker. Na slechts 12 wedstrijden zou het klaar zijn voor de Engelsman. Dat schrijft RTBF.

Daarnaast heeft Club Brugge met Alfred Schreuder de opvolger al op het oog. Schreuder zou zelfs zondag tegen Standard al trainer kunnen zijn van Blauw-Zwart. Schreuder is een oude bekende van Club Brugge. Het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen maakte de trainer Blauw-Zwart namelijk kampioen.

Club Brugge voert al gesprekken met Schreuder. Het zou enkel nog gaan om formaliteiten zoals de contractduur waarop overeengekomen moet worden. Het lijkt daardoor een kwestie van tijd dat Schreuder de T1 van Club Brugge is en Scott Parker Blauw-Zwart alweer verlaat na 12 matchen.

Schreuder stond sinds de start van het seizoen aan het roer van Ajax. Na aanhoudende tegenvallende resultaten scheidden Ajax en Schreuder echter de wegen. Een lopend contract staat de voormalige coach van Club Brugge dus niet in de weg om opnieuw in de Jupiler Pro League te gaan coachen voor Club Brugge.