‘Ex-Rode Duivel Hazard wil de bank nog langer warm houden bij Real Madrid’

‘Ex-Rode Duivel Hazard wil de bank nog langer warm houden bij Real Madrid’

08-03-2023 10:15
11

Ex-Rode Duivel Eden Hazard denkt erover na om zijn contract bij Real Madrid uit te zitten. Dit zal betekenen dat de 32-jarige Hazard ook volgend jaar het shirt van Real Madrid mag vertegenwoordigen.

Tot nog toe wijst niets erop dat Hazard andere plannen heeft dan zijn contract uit te zitten bij Real Madrid. Het contract van de ploeggenoot van Thibaut Courtois loopt nog tot en met 2024. Het Laatste Nieuws meldt dat er ook geen verdere onderhandelingen lopen met andere clubs. Een ander signaal wat het mogelijke aanblijven van Hazard versterkt is het feit dat Leo Hazard, de zoon van Eden, recent een contract heeft getekend in de jeugd van Real Madrid.  

Real Madrid nam Hazard in 2019 voor 115 miljoen euro over van Chelsea FC, hij werd hiermee de duurste aankoop van Real Madrid ooit. Ook zijn salaris van 25 miljoen euro per jaar weegt op de balans, zeker wanneer zijn laatst gespeelde wedstrijd in La Liga alweer een half jaar geleden is.

Desondanks lijkt het er niet op dat Hazard zal vertrekken, Real Madrid had in een vergelijkbare situatie ook Gareth Bale zijn contract uit laten dienen.