'Ik heb nooit gedacht dat Manchester United nu de Premier League zou winnen'

'Ik heb nooit gedacht dat Manchester United nu de Premier League zou winnen'

07-03-2023 14:14
1

Patrice Evra heeft nooit gedacht dat Manchester United dit seizoen kans maakte om de Premier League te winnen. The Red Devils verloren afgelopen weekend met 7-0 bij aardsvijand Liverpool, maar Evra verbindt geen grote conclusies aan die historische nederlaag.

In de FIVE podcast van Rio Ferdinand deelt Evra zijn mening over United. "Ik heb me nooit laten meeslepen. Met dit team gaan ze de goede kant op, maar ze zijn er nog niet klaar voor. Ik heb nooit gedacht dat ze nu de Premier League zouden winnen, omdat het een langdurig proces is", zegt de Fransman. Toch is er genoeg reden voor blijdschap bij de oud-prof. "Ten Hag verricht al wat wonderen, waardoor mensen vergeten hoe we er eerst voor stonden. We hebben al een prijs te pakken (League Cup, red.)."

De vernedering tegen Liverpool was een behoorlijke klap voor Manchester United. Evra reageerde beduusd op het teleurstellende resultaat, maar blijft zijn steun uiten aan het team. "Dat is natuurlijk een enorm verlies. Zeven goals is veel en doet je twijfelen aan de kwaliteit van onze verdediging, maar Liverpool is altijd moeilijk. We mogen niet vergeten wat dit team heeft gepresteerd dit seizoen."