Marca mild voor Courtois, ploegmakker Ceballos grapt: 'Wat een assist, amigo'

Marca mild voor Courtois, ploegmakker Ceballos grapt: 'Wat een assist, amigo'

22-02-2023 13:20 Laatste update: 14:55
1

Het beste paard struikelt wel eens. Real Madrid-keeper Thibaut Courtois ging grandioos de fout in bij een terugspeelbal in de 2-5 gewonnen match met Liverpool. Marca toonde genade, maar Dani Ceballos gingen gekscherend met de blunder aan de haal. 

Op Anfield ging het mis voor Rode Duivel Courtois. Na een aanname op de borst kwam de bal op de rechterknie terecht. De bal kwam op knullige wijze in het bezit van Mo Salah, die vervolgens de 2-0 verzekerde voor de Reds.

''Mijn fout? Ja, ik had gewoon pech'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Courtois die vertelde dat dat nou eenmaal kan gebeuren.

'Courtois is ook maar mens', schreef het Spaanse Marca over de fout die Courtois beging. Marca benadrukte nog dat de doelman vorige CL-finale van onmisbare waarde was. 'Daar zaten enkele wonderbaarlijke saves bij', schreef Marca over Courtois tijdens die match.

Ploegmakker Dani Ceballos kon het niet laten om te grappen over de flater van Courtois. 'Wat een assist, amigo', schreef de ploeggenoot onder een Instagram post van Courtois over de overwinning op de Reds.

Courtois keepte dit Champions League-seizoen 5 maal voor Real Madrid. De keeper kreeg tijdens de matchen 6 tegendoelpunten. Aankomende zondag mag de doelman de borst nat maken, want dan treft Real Madrid stadsgenoot Atletico Madrid voor de derby in LaLiga.