KRC Genk spreekt duidelijke taal over zomers vertrek van El Khannouss

KRC Genk spreekt duidelijke taal over zomers vertrek van El Khannouss

11-02-2023 21:16
2

KRC Genk is er recent in geslaagd om Bilal El Khannouss tot medio 2027 aan zich te binden. Even werd er na de contractverlenging gevreesd voor een vertrekclausule in zijn contract, maar bij Genk spreekt men dat tegen.

Volgens Sem Franssen, Technisch Coördinator van KRC Genk, is er geen clausule in het contract van El Khannouss opgenomen. "Er staat geen opstapclausule in zijn contract. Er is met Bilal een heel duidelijk sportief project afgesproken", geeft hij aan bij TV Limburg.

In dat sportief traject wil men ook komende zomer, ondanks hevige interesse, nog geen afscheid nemen van de Marokkaanse international. "Er is de intentie om nog anderhalf jaar verder met elkaar te gaan en nadien zien we wel. Ik ga ervan uit dat hij volgend jaar dus nog blijft, daar zijn afspraken over gemaakt", spreekt Franssen duidelijke taal.

De nu achttienjarige middenvelder werd de voorbije weken nog gelinkt aan onder andere Manchester City, Ajax en Napoli. Dit seizoen kwam hij 25 keer uit voor Genk, waarin hij goed was voor drie assists.