Mechelen-TD Matthys blikt terug op transfermercato: ''Ik heb er alles aan gedaan''

Mechelen-TD Matthys blikt terug op transfermercato: ''Ik heb er alles aan gedaan''

09-02-2023 16:15

Net als alle andere Jupiler Pro League-clubs heeft KV Mechelen de transfermercato net achter de rug. Technisch directeur Tim Matthys blikte terug op die spannende periode in een interview met de eigen club.

''Ja, absoluut. Waarom niet'', zei Matthys na de opmerking dat de technisch directeur tussen de supporters stond tijdens de match tegen Zulte Waregem.

Ook ging Matthys in op de kritiek over de transfermercato van fans: ''Ik heb er alles aan gedaan en omdat ik hoorde dat er frustratie was bij supporters, vond ik dat eerlijk gezegd niet 100% recht naar mij toe. En toen had ik zoiets van, oké ik wilde sowieso wel een keer tussen de fans staan, want dat vind ik ook gewoon geweldig.''

"Maar aan de andere kant was het ook het moment om te zeggen van, als er opmerkingen zijn, ik ben er, kom bij mij en zeg het, dan leg ik het uit'', aldus de TD van Malinwa die de fans niet schuwt en graag transparant antwoord geeft aan supporters die vragen stellen bij de afgelopen transfermercato.

Mechelen haalde op het nippertje van de transfermercato nog een talent in huis met Enock Agyei. De 18-jarige winger ging van RSC Anderlecht naar FC Burnley en werd bij KV Mechelen op huurbasis gestald tot het einde van dit seizoen.